
SERVICE
OFTE STILTE SPØRSMÅL

1
UTLEIE AV LOKALER
For å reservere lokaler, må det opplyses om navn på leietaker, bostedsadresse, epostadresse og telefonnummer. Lokalet skal forlates i samme stand som da dere overtok det, og renhold kan ordnes etter avtale. Det som er brukt av møbler og utstyr settes tilbake der det sto. Gjester står ansvarlig for skade som påføres bedriften, som følge av uaktsom eller forsettlig opptreden av deltagere. Ekstra renhold belastes etter medgått tid.
Dersom kjøkken leies for matlaging, har vi kun anledning til å lage vegansk mat, jfr. Mattilsynets regelverk. Ta kontakt om dere er usikker på hva det innebærer.
Kjøkkenet skal rengjøres etter bruk.
2
CATERING
Hos oss kan ta ta med egen mat eller kjøpe igjennom vårt cateringforbindelse www.farstad-catering.no
3
TEKNISK UTSTYR
Vi har topp teknisk utstyr og ber dere bruke dette med omtanke og forsiktighet. Legg tilbake mikrofoner og kabler, og husk å skru av alt elektrisk utstyr når dere er ferdige med dette. Utstyret er er "Plug & Play"
Gratis Wifi.
4
SKJENKEBEVILLING
Vi har skjenkebevilling og må forholde oss til skjenkereglene med stengetid, lover og regler. Spør oss om dere lurer på noe.